Najiah baby warna hijau

Hai..baby sy 2m..poo dy ad warna hijau2 sikit..bby fully susu fm enfalac A+

Najiah baby warna hijau
5 Balas

hye sis.. nak tanya, dulu masa anak sis berak najis warna macam ni sis ada jumpa dr tak tunjuk gambar, n sis ada tukar susu ke? anak sye 1bulan minum fully fm enfalac baby dar lahir, tiba2x 2-3 hari ni najis dia berubah wrna sama mcm gmbr sis tunjuk tu.. normal atau tak ya..

normal sbb susu formula..kalau susu badan warna kuning mustard..

normal sis. mungkin susu high iron sbb tu najis warna hijau.

Normal. Boleh google carta najis bayi

normal je tu