Baby kerap sgt sedu dalam perut

Normal ke kalau baby kerap sedu dalam perut, sehari ada dalam 4 kali and tiap2 hari pun mesti ade. Sbb baca article dlm google kata kena bgtau doctor kalau kerap sgt and lama sgt. Skg dah masuk 34 week.

10 Balas

normal je.. baby sy dlu pun kerap sedu dlm perut 😅 bla doktor scan pun sedu 🤣 bleyh nmpk dia sedu mcm mna.. ketawa ktaorg tgok.. husb je risau terlebih.. sbb dia nmpk terlantun kan..tpi doktor ckp okey.. xd3 msalah pape pun ☺️

Sy start 32mggu smpai skrg 34mggu mmg hri2 baby sedu lama dlm perut... Tny nurse kk dia pon xtau baby ade sedu dlm perut ... Pelik... 😆 But it's normal

Normal. Pemakanan kita yg effect sedu dia. Saya perasan kalau saya makan pedas, mesti dia sedu lepas tu. Tapi sedu dia tk lama.

Saya dri 30mingu skunk dh 34mingu bby sllu sedu tnye doktor OK ke tk. Doktor kata OK je. Tk de mslh

Sy masuk 34 week pn baby kerap sedu. Tanya dgn doktor, die kata normal sbb baby nk belajar breathing.

2y ago

sama la bby sy pun kerap sedu..skrg sy 33minggu

For me its normal..sebab my baby also have a hiccup lama dan kerap..bila lahir alhamdulillah okay

sme lah sy pun 35 sedu lgi tiada ape masalah kN .risaw plak fkir

Yup normal je

Normal