pusat timbul..

normal ke kalau ank sebulan lebih pusat masih timbul? ade ape ape efek ke dan mcm mne nk kasi pusat ank tenggelam. ni anak pertama sy..

2 Balas

Anak saya pun macam tu jugak. Macam2 cara dah buat nak bagi pusat tu tenggelam. Doktor kata angin pasang (btw anak saya perempuan),so doktor bagi tempoh sampai 6 bulan je. Lepas 6 bulan kalau tak tenggelam lagi they will do something tapi Alhamdulillah pusat baby dah tenggelam masa dia 3 bulan ++. Ibu boleh cuba ikhtiar cadangan mommies lain dlm masa yg sama doa la biar pusat yg timbul tu takde masalah.

Anak kerap nangis ke? Kalau kerap kdg pusat akn timbul. Awk boleh cuba urut urut lps mandi tu. Pakai ibu jari pusing² kan tekan ke dalam. Sambil sambil selawat