Coklat

Normal ke kalau ada kluar wrna coklat?.. Sdikit je xbyk mne pn.. Mohon share yg ada pngalaman mcm ni

3 Balas

Saya pernah mngalami 7 week seleps bersama suami . tp tompokkan kecik je mcm last2 period gitu . sampai skrg alhamdulillah tkde ape . itu tnda bby nk mmbesar misi kata

4y ago

Ye betul sis..tompokkan mcm last period..semoga xde apa2..sbb ada yg bgtau proses implementation..

saya pernah trus bawa p hsptl sbb risau alhamdulillah baby msih bgerak d dlm..lpas msuk ubat kat bawah 4hri jg msih kluar tpi setitik..skrg dh ok..

Saya pun mengalami skrg..skrg 7w 4hari..strt keluar coklat dua tiga lepas..risau jugak..keluar sikit2..xselalu

4y ago

Kan.. Sy bru 2kli kluar stakat ni.. Skarg hamil 10week lbih.. Bimbang jgk tkt jd apa2.. Mtk2 selamat laa😌😌😌