Normal ke kalau 5 week keluar drah wrna coklat? Smalam dh kluar sdikit stop kjap.hari kluar lg sdkit

2 Balas

Pergi hospital sis. Masa gugur haritu, sy mcmtu gk. Kluar sikit2, dlam 2,3 hari mkin bnyak dan lastnya ggur 😅. Moga urusan sis dipermudahkan aamiin

3y ago

tq..sy pun msa first pregnant mcm ni jgk kluar sikit² last² gugur ..yg second ni sy rsau trus jmpa Dr biar pun ad org ckap normal.Sy dh jmpa Dr tadi Dr pun ckap normal

rujuk doc sis