Air keluar diawal kandungan

Hi normal ke kalau ada air yang selalu keluar dari kemaluan? Kekerapan dia mcm 3 hari sekali. Kuantiti tak banyak. Sebesar tiga jari tangan. Saya baru 6 weeks

6 Balas

keputihan? https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

sy pon mcm gitu..xtau normal ke x..dia mcm bgi tau nk kencing..klau rasa klua air je..lps tu nnti rasa nk kencing..sy gitu laa..cek2 jgk xde pape klua..cuma air je..

Sy 28w lebih ada keluar air tp doktor kata tu keputihan. Meleleh dekat celah kaki.

Oh okay baru tau air tu kategori keputihan juga. Thank you semua

Hi sis nak tanya boleh?

2y ago

Sis punya last period brp ye?

Keputihan ke?

2y ago

Itu dikira keputihan awl2 kehamilan. Mmg jernih warna nya. Klu yg likat2 tu slalu dkt2 nk bsalin baru ada.