coklat pekat

saya pregnant 12 week..first time keluar coklat pekat dekat underware sebesar satu ruas jari tangan?? siapa pernah alami begini?? ade pape kesan sampingan tak pada baby dlm kandungan?? orang kata baru nak lekat dan rahim nak mengembang ye??

2 Balas

ad sesetgh mommy normal sis tpi still kne p check sbb tkot rahim xkuat . bole jdi juga rahim xkuat sis . tpi sy arap xla brgitu . just p je check tok keselamatn sis n janin

5y ago

okay baik²

Perlu rujuk gynaecologist.. kena ambil ubat atau suntikan..

5y ago

suntikan itu utk apa ye??