hi momie ..nk tnye,ade tak sesiapa yg hpl 1/11/2023

kandungan skrg dalam 35 mggu ade tak korang kencing keluar lendir coklat sikit lebih kurang 3 titik ,normal ke klau mcm tu??share klau ade kes sme mcm sye ni ..tq

5 Balas

Dah pg spital sis? Ape doctor ckap? Saya pun nak tau for future reference nnt ..

9mo ago

dokter cakap benda tu biasa jadi,jika bertukar jadi darah kena cepat2 pergi jumpa dokter

Sy 3/11 tapi belum ada tanda mcm sis.. klu sakit better g pca terus sis..

9mo ago

Dah beranak belum sis.. risau ni sy 36w belum cuti lg haha

same due kita..better g hospital cek..tu tanda2 nk bersalin jugak

better pergi hospital sis

dah rujuk doc?