normal atau tidak

normal ke jika kita keluar drah brwarna coklat2 sikit2 dkt panty liner ? usia kndungan skrg 5w4d..dan nie merupakn kndungan yg kedua slpas yg first mninggal wktu usia kndungan 19w3d d sbbkan jngkitan kuman gbs positif pd 4/2/2020 ..

1 Balas

kalau keluar sikit (sekali) kira normal. nurse kata selagi bukan darah fresh..takyah risau. tapi kalau da selalu keluar darah...kena rujuk hospital. paling penting amek folid asid setiap hari and minum susu..