Berat badan

Normal ke first trimester berat turun ? Risauuu lah

26 Balas

normal je sis..sebab muntah dan tak selera makan ...saya dari berat 45 kg turun kepada 37 ...sekarang dah nak naik balik 39 ...

saya pun sama dari bb 70 turun 66 sebab alahan jd bb pun menurun..lepas alahan hilang bb naik balik skrg 27week bb75

normal. saya sampai trimester kedua berat turun. trimester ketiga terus memcanak2 naik nya , sampai 12kg 😂 .

Normal sangat , berat i turun 8kg sebab kan takde selera makan and selalu membuanh jee Kadang makan roti je

Sy sebulan turun dekat 10kg... alahan sampai 4 bulan... ni masuk 5 baru ok... berat dah makin naik 😁

Normal tu sis sy trus turun 5kg sbb xda selera mkn sekali msuk T2 Selera mkn brtmbh berat pn naik 🤣

yess normal jee , saya dulu pun turun sampai 36kg jee.. masuk 4 ke 5 bulan baru berat naikk

Sy msa trimester prtama pun berat turun juga ,sbb takde selera mkn,selalu muntah2.

Normal. Sbb loya 🤢 skrng dh bersalin. Semua tu hilang👏🏼

sye pom turun..tp ramai ckp normal..nt msuk 3month dh ok katenye