Spotting darah

Normal ke first preggy takda spotting? Sbb org kata kalau spotting tu tanda penempelan.. Ke ada yg sama mcm sy?

13 Balas

Sy anak first ada. Tp sikit je setitik dua camtu kaler light pink gitu.. kandungan kedua takde tp gugur 8 weeks and lepas setahun pregnant yg ketiga pula pun sama takde spotting baru masuk 4 weeks 4 days. Moga kali ni baik2 je sihat & kuat.

alhamdulillah saya anak pertama takda spotting,mula mula risau juga macam awak lepastu bila scan nampak janin terus tak fikir dh.☺️

Xpe sis..jgn risau. Spotting tu slh satu tanda je, tapi x semua org dpt tanda yg sama. Mcm alahan, x semua org ada alahan mengandung..

saya ada first tk ada langsung spotting . tapi sekarang second baru 11week asyik ada kalau banyak buat keje . jadi kena rehat jee

Saya pon alhamdulillah pregnant anak first skrg takde spotting syukur ya Allah🤲🏻❤️

saya xprnh ada spotting. ank frst pon mcm tu. ni pregnant 7week pon xde

normal sis..sy dh nk masuk 4 org ank.. Alhamdulillah x de spotting..

sy pun xde spotting,cume mual2,time gosok gigi lgi ase nk muntah je

2y ago

haha samaa.. kalau lepas mkn pun rasa nk mual muntah.. tp tk keluar isi pun

smalh sy pun ank msuk 3 ni xda spotting jgk

Sy ad warna coklat 1 kali je kluar