Kaki lenguh

Normal ke esok baru 7weeks tapi kaki dah start rasa lenguh lenguh ? tapi sebelah kaki je. Sebelah lagi takde rasa lenguh pun.?

6 Balas

Normal saya dah 9 weeks masih lenguh sejak tahu pregnant minggu ke5. Kalau nak nangis saya nangis je sampai tertido. Kalau x sy pergi urut aromatherapy kt spa. Tp ni terpulang pada badan masing2. Saya semalam sakit2 satu badan and kaki lenguh bila baring.. terpaksa jalan2 bagi hilang sakit. Lain hari lain cabaran

4y ago

Alhamdulillah dah masuk 8weeks dah kurang rasa lenguh tu. Saya amalkan tidur pakai stokin setiap malam. Terus okayy. Harap okay smpai due lah hahaha 😆😆😆😆

Sy rasa lenguh bila duduk kat office... Smpai letak kotak bawah meja... Kdg2 ltak kaki kat lantai... Kdg2 atas kotak... Nak kurgkan rasa lenguh tu 🤣🤣

Normal bila berat badan ibu pregnant pun dah mula bertambah. Bole makan makanan seimbang ada zat besi, vitamin C, kalsium..

Normal. Aduh kesiannya mummy alami srmua ni

Erm berat naik kot.

hormon drah tu