Nak Tanya

Normak ke rasa macam basah² celah kelangkang.Tengok kesan keputihan dekat seluar dalam sikit je x kan sampai basah celah kelangkang. Bila rasa macam melekit sikit. #31weeks

6 Balas

Peluh kut sis.. Badan kita makin debab then suhu badan pun panas.. Waktu² trimester ke-3 ni kene jaga celah kangkang sebab boleh dapat gatal².. Saya pun selalu basah celah kangkang lagi² tgh buat keje. kadang xbuat keje pun basah celah kangkang.. memang xselesa.. kalau biar lebih 2 jam jadi gatal² pula.. jadi kene kerap bersihkan celah kangkang and make sure kering nanti jadi macam saya malu ngan doc dan misi ade merah²😅 *itu kalau sayalah

Saya pun jd jugak. Saya tanya nurse kkia. Nurse kata kalau putih susu tu keputihan. Kalau ketumban dia mcm air tak ada bau. Kalau color kuning atau hijau & berbau atau keluar byk better pi hosp. Kalau sis rasa tak yakin boleh ja pi hosp terus.

Akk mse 34week tgh bring2 x ali2 kluar cecair skli usap ngan tngan blh nmpk air ngan lndir bnyk jgk lh,tpi g spital doktor ckp bukn air ketuban,kputihan je xde masaalah..tpi klu nk kpastian g je lh hospital ye

akak nak tanye mase belaku ni tgk doc tk.. sy pun kadang basah .. tp sy ade gbs.

Better jmpa doc tkut leaking .

Pegi emergency dear.