SUSAH NAK TIDUR MALAM

Normal ke dalam Fasa 5mggu lebih ni susah nak tdo malam ? Ada sesiapa ada pengalaman mcm saya ? And spotting dark choco blood Update: saya dah disah kan etopic pregnancy terima kasih yang respond 🫶🏻

4 Balas

Moga baik2 je utk sis.. mcm pengalaman sy sy mmg ada spotting n pergi klinik swasta scan tvs n utk dapatkan ubat kuat rahim duphaston.. sy xde alahan..cuma kembung perut,selalu ke tut,penat,ada mild cramp,susah tido..pening kepala

4w ago

Saya , dah g klinik scan tak nampak repeat 3hb nnti sblum ni pernah gugur jugak , tapi akhir2 ni susah tdo and perut akn sakit2 sikit penat jugak

sye 7 week..pon susah nk tido mlm..hmm kdng rse dada sesak laa...xthulaa..beralih alih tmpt tido..xd bnde pon..tp xleh tido...x thu knpe. lpas tu klau sye tido conth terjge 1 2 pg..trus xleh tido...

4w ago

Rasa mmg mcm tu kut 😭 , rasa bdn tak nak lena 😭 padahal esok nak kerja

Spotting brown kbnykn xnormal…blh rujuk dgn Dr , mtk ubat kuatkn rahim

4w ago

Tulah rasa nak pergi check smula

sama mcm sy, dri first tahu preg. sy mmg Susah tidur malam.

4w ago

Samaa 😭😭