Asyik tidur

Normal ke dah masuk trimester ke-3 pun mata asyik minta lelap je. Buat kerja dah kemas rumah. Lepas tu pulun lelap selelap nya 😂

22 Balas

sama😂 pantang trletak kepala berat tul mata...suami bising ckp jgn tido je nty lmbt brsalin...dh 38w

Tdo la selagi ank belum lahir awk....nati waktu tdo awk dah x seindah sblm ade bby😅

4y ago

Slalunya org phm je tmbh kalo org tgk perut kita bsr sgt dah...yg xphm tu kita je yg buat2 xphm pulak kat dia...bia dia rasa😂😂

Same dengan saya sis...skrg rajin tidur sejak masuk trimester ke 3 😂😂😂

4y ago

Haha kan 😂 buat kerjanya sikit. Tidur tu kemahin lama. Orang kata manfaatkan tidur lena sebelum baby keluar. Nanti tak dapat tidur macam sekarang 🤣

Okayla tu... Saya dari awal pregnant celik matanya waktu kerja je lebihnya tido...

4y ago

Hehe geng 😂

smela mlm jd burung hantu, siang kemain tido haha

Sama mcm sya,siang mahu tdur sja,mlm susah tdur pula😃

4y ago

Hehe ramai geng rupanya. Ingatkan saya je. Sebab sy first pragnancy. Risau jugak mata asyik minta lelap je ni 😂

Biasa lah. Oksigen pun dah kurang. Tu asyik ngtuk je😆

4y ago

I see baru tahu. Hehe 😂

sama la pantang sejuk sikit uish tertdur hahaya

samaaa..sy siang keje nak tido je..mlm ssh tido haha..

4y ago

Hahha geng 😂

hihi sama lahh kite sis😁