Anak kuat tidur

Hi mommys, nak tnya normal ke anak asyik tidur je siang? Contoh 7am bgon nyusu tidur 2 jam, bgon nyusu terlelap sambung tidur 2 jam, mandi nyusu lelap tidur 2 jam, bgon nyusu balik, mandi. Ulang mcm ni je.. bila awake time lama2 dia nangis mcm kena dera 😂 bila bawak jalan nak lelap rupanya. Umur sebulan lebih..

1 Balas

Normal. Mmg kena tidur lama…10-18 jam sehari utk anak sebulan..

1y ago

Biar je dia tidur. Sy ni 3 anak, anak ke 3 baru sy merasa baby kuat tidur.😂 kalau tak mmg penat.bila dia terjaga lepas mandi ke masa tu la main kejap dgn dia bg tummy time apa semua. Kecik lg tu mmg kena byk tidur