Pregnant insomnia

Hi bumil bumil, normal ke tak normal kalau 6 bulan ni asyik insomnia je lately ni. duk baring pun mata tak nak lelap. ni dah mandi mandi bagi sejuk badan pun taknak lelap lagi ni? ada yang macam saya tak? 6 bulan mengandung pastu insomniaaaa. stresss betul. #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Ya sama dgn saya. Pernah sekali tu 24 jam tak tido pun ada. Lepas tu saya gi mengurut. Terus dapat deep sleep. Kalau tak paling lama tido pun 3 jam je la 🤧

saya anak 1st & 2nd mmg xle tido..siap menjahit langsir & kusyen lg kul 4am sbb xle tido 😆masalahnye time g keje ngantuk 😣

Saya pun! Mlm tadi pukul 3 baru dpt tido. Mandi dah, pusing2 semua tempat xdpt tido 😂 last kali main fon then tertido sendri

Sama la.. ni masa tengah celik kul 3am. Kang 5am baru boleh tidur, terlajak sampai 9am. Masuk office hari2 lewat

saya pun insomnia. dh 3 minggu. kul 3 4 pgi bru tido. pastu kul 8 tido sampai tgh hari nk ganti balik tido mlm. huhu

1y ago

sama lah saya tak tahu kenapa time siang lagi senang tido dari malam. kadang risauuuuuu jee😭😭