Rambut Rosak

Normal ke dah masuk 2nd trim ni rambut kering kontang + kusut susah sikat + pakej bercabang?? ??? Seksa rasa bila lepas mandi nk sikat rambut.. Last2 dibiar tak bersikat ? mommies ada suggestion apa2 product tak or petua2 bagus utk kekalkan kesihatan rambut... Share pls...

2 Balas

Mungkin hormon kot sis, sesetengah ibu bila time pregnant ni rambut makin lebat dan senang jaga. Pakai conditioner pun still kering ya sis?

5y ago

Aah. Bukan conditioner je, siap lepas tu letak minyak rambut mcm slalu.. Tp still tu tersekat pd sikat. 😵

Certain orng je kot yg mengalaminya.. rambut sy alhamdulillah..xbuat problem😌 Cara tu xdapek nak tolong..😅