Gerakan baby !

Normal ke dah 20 weeks 5 hari tapy tk rase baby tendang² lg cuma kalo suluh lampu kat perut baru la nmpak perut tu denyut² ??

6 Balas

first mom ka mama ? kalau first mom kita tak rasa sgt gerakkan sebab kita tak pasti kan kdg tu normal ja . tp kita dah boleh rasa sedu2 baby dan gerakkan semasa dia mengeras ke kanan dan kiri . nanti masok ke 24week ke atas baru rasa dia lebih kuat

anak ke2 20week dah rancak,tapi dia banyak tendang kat pundi kencing ngilu je rasa..lagi rancak kalo saya tidur mengiring ke kiri..dia x suka kot pusing kiri

sy mengandung anak yg ketiga skrg da 21w5d pon xda rasa tendang2 yg kuat lagi

ank first x rasa apa2 lg, ank ke 2 ,20w dh rancak dlm perut😌

ikut faktor badan sis, ada yg rasa awal ada yg lambat

Yup normal awk