Baby bergerak

5 bulan kndungan dh rasa bby bergerak 2,3 pagi aktif je bila suluh lampu telefon dkt prot npk perut beralun dan rasa geli bila baby tendang .. ada yg sma mcm sy ke bby dh strt brgerak 5 bulan

9 Balas

ye..sama..td scan pn baby Bagi kerjasama..siap tunjuk...so dh tau la cantina baby..siap berpusing..nmpk air ketuban tu bekocak...sy plak yg rs excited...

kan mlm aktif betol.. sy ank no 2 ni awal sgt rasa 14w dh rasa skrg 19w lg lah kuat rasa dh ke pusat .. nurse cek perut dh padat

sy anak first 16 week dh rasa denyut2 dh. now 18week lebih mmg lg kuat. sembang2 ngn dy pon mcm dh respon

sama la dgn sy sis waktu nk tido je mesti dia aktif dalam perut

smaa kaa kitaa 5 bulan malam² aktif bertul sampai kita nk tidur pom x senang

saya 16 minggu dah gerak aktif.. apalagi kalau waktu malam hahaha

berapa minggu? saya 19minggu belum rasa pun lagi. anak first

5mo ago

Ank first gerakkan kuat wktu kndungan 7bln ...

baby saya dh start gerak dari 4 bulan lagi

baby Sya 16week dh start..