Cecair susu badan seawal usia kandungan 4 bulan?

Normal ke cecair susu badan keluar seawal usia kandungan 4 bulan? Dan hanya sebelah sahaja yg mengeluarkan cecair. Itu pun waktu tidur. Bangun2 baju dan cadar dah bertompok. #First_Pregnancy #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

3 Balas

normal sis, tu tandanya sis akan byk susu bila dh brsalin nnti.. nasihat sy, beli 'breast pad' pakai buang tu.. n tiap kali mndi kena rajin2 cuci nipples tu, cuci dgn air suam, guna kain.. klu nak tdo, boleh guna breast pad tu, xdelah kotor cdar brtompok2 haa.. hehe

normal, saya dulu pon macam tu memgandung anak pertama tahun lepas 4 bulan breast dah start keluarkan susu. Alhamdulilah anak lahir susu melimpah, sampai boleh buat stok. Moga murah rezeki baby sis.

normal