Cecair susu badan seawal usia kandungan 4 bulan?

Normal ke cecair susu badan keluar seawal usia kandungan 4 bulan? Dan hanya sebelah sahaja yg mengeluarkan cecair. Itu pun waktu tidur. Bangun2 baju dan cadar dah bertompok. #First_Pregnancy #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

3 Balas

normal, saya dulu pon macam tu memgandung anak pertama tahun lepas 4 bulan breast dah start keluarkan susu. Alhamdulilah anak lahir susu melimpah, sampai boleh buat stok. Moga murah rezeki baby sis.