Bun nk tnye anak sy umur 2 bln lbh die klau menyusu dg sye kn kuat je tpi lepas dia mnum tu dia berak je

Normal ke bun? Risau pulak berat x naik sy bagi dia susu tepung x nk minum pulak 😢 Cemne ni ksian pulak tngok dia macam kcik je

2 Balas

Xde mslah tu klu lps minum susu berak. Bagus tu. Kiranya anak xdelah mslh sembelit etc. Ada baby yg BF, smp seminggu x berak tau. Jgn risau dgn berat, kerap membuang x kacau berat baby. Yg penting susu kna cukup

Bukan normal kalau bby minum lepas tu berak? I rasa normal je sis