perubahan warna kulit

Normal ke bila warna gelap terjadi dkt bahagian badan yang lain dr yang lain mcm dekat punggung ke?

18 Balas

alahaaiii sma laa ketiak bagaikan bwh kuali 😢 pungung pula tetiba muncul bintik² hitam mcm pigment adoiii celah paha makin menjadi segala panau timbul haishhhh xpa normal org kata hope lps besalin smua kembali ke pangkal jln 😂

Aku duk sental hak ketiak ni ..xmau...mcm2 produk da guna...bru tau yg tu perubahan hormon..so aku bg dia tumbuh hitam dengan jayanya😂🤣

Normal.. Sy time preggy jadi gatal kulit2 bdn, senang naik ruam dan gelap.. Kdng tuu terpikir mcm mana laa nak bersalin dengn kulit mcmnie.. Huhu.. 😂

Normal. Belakang leher, ketiak, celah kangkang, kadang tutt pun blh hitam. Nnt dah bersalin akan hilang.

normal.. sy plg ketara kt perut gelap cket.. igtkan kulit makin tegang makin cerah, t'balik plak

Yup.. nnt lepas bersalin hilang. Tp tu lah sental macam mana pun skrg dia takmo hilang 😆

Sy lge lah teruk ketiak itam/cela2 semua hitam....#mndi pakai sabun pun x blh gatal 1 badan

saya pn tba² mghitam kwsan kiri knan bibir dan bawah dagu..org kata pembawaan baby

Sy pun ketiak gelap leher gelu jugak tengok🙈 tp susah nak hilang😭

bila tengah pregnant memang normal. ketiak, lehrer pun ramai kena.