32 minggu perut tegang

Normal ke bila tengah jalan, perut rasa tegang je. Tapi bila duduk okay je. Saya 32 minggu. Kadang kadang rasa senak kat bahagian bawah. Sebab kepala baby dah kat bawah ke? Haritu scan memang kat bawah dah.

2 Balas

sama dah masuk 32minggu ni rasa tegang pulak perut ni rasa ketattt. risauuu

2y ago

Sama laa. Tu risau tu sebab saya first mom huhu. Mungkin sebab baby dah besar kot

Normal rasa tegang tu sbb perut dah makin besar dan berat.

2y ago

Oh okay terima kasih. Kadang tak reti beza kan false contraction dengan perut tegang tu 😅