Susah bernafas kadang2.

Hi momies, 32 minggu ni mmg rasa sesak nafas ya? Perut kadang2 sakit bila baby gerak, dan selalu tegang, rasa senak.. Normal ke momies? Sy first mom..kadang rasa nak bby cepat2 keluar sbb selalu rasa sesak nafas dan tak selesa.. Ini tanda nak bersalin awal ke? .. #ingintahu #firstmom

8 Balas

betul tu. normal saya rasa. saya pun rasa yang sama dari 32 week now 34 week. memang perut kerap mengeras nak2 time malam sampai selalu sesak nafas.. malam memang tak boleh tidur. sakit pinggang makin tak selesa. siang2 drive kereta balik kerja baby mengeras pun rasa sampai sakit hulu hati. senak nye perut. tahan je ye mommy. sikit lagi. counting days. semoga dimudahkan urusan kita semua.

samaaaa..sy pun 32mggu gak ni..mlm2 salu rasa sesak nafas..nak tdo pun susah..ngiring kiri kanan pn blm tentu dpt tdo..nak trlentang plak lg rasa sesak..semua serba x kena..klu bole nak bersalin cecepat je ni haa

rupanya ada jugak yg sama ye. 32weeks and susah nak bernafas. paling perit nak tidur sbb dah tak selesa & sakit badan. dengan panas lagi. semoga dipermudahkan semua mommy. tak lama lagi 💪🏻

normal mummy..sbb sy pun mcm tu dlu..hahahaha...😂 baby nak membesar tu..nanti dah masuk 3rd trimester lagi la nak tercunggap cunggap kalau berjalan. tapi kalau rasa lain mcm trus g hospital tau.

1y ago

dont worry mommy...ok tu...yg penting pndai jaga pernafasan ok...dan kalau bole xlarat tu stop dan reht..jgn trus..sakit kaki karang plus pinggng 😂

Sabajap tunggu 36weeks 🤣 perut mengeras selalu, vagina rasa sakit sbb baby dah berat, malam dh takboleh tido

Sama. Skrg 32w 6d.. Hari ni bby Sgt aktif tendang perut smp x boleh bnafas. Normal ye. 😢

sama la saya pun 32 minggu, sesak nafas n kdng2 skit bila bby gerak2 dlm tu🤣

saya pon sama 32 week jugak . sama jugak mcm sis huhuhu ..