Perut selalu tegang

Saya weeks 18. Perut n rahim mmg selalu tegang dan senak ke?😂 kadang senak kat bawah rahim tu, kadang senak kat atas perut. Tanya nurse, diorang kata biasa. Mummy2 semua mcm ni juga ke?

2 Balas

kalau sis kurus. perut nipis ramping mmg terasa rahim mengembang sakit sikit. kalau sy dri sebelum mengandung pon dh buncit. xrse sngt. tp kalau ubah posisi terasa sikit jela

3y ago

Aah sis sy kurus berat pun 43 masa mula2 pregnant😅 mungkin sbb tu rasa tegang sgt😁

Mmg mcm tu