Minum susu frisolac najis bayi warna hijau lumut

Hi ibu². Ada tak anak ibu yg minum susu frisolac najis baby warna hijau lumut? Sejak nb bagi susu frisolac najis warna kuning tapi sejak bayi 3bulan ni najis bertukar warna hijau lumut. Kekadang campur warna kuning. Tekstur okey tk cair tk keras. Normal ke ibu² najis warna hijau lumut? #firstbaby #pleasehelp #firsttimemom

5 Balas

Hijau lumut sbb iron dlm susu tu, sy tgk penerangan dlm tik tok live masa tu sy tnye dia jawap mcm tu. Sy bg enfalac pun berak mcm tu.

Sama dgn baby saya.. bagi frisolac jgk. najis warna hijau and campur kuning sikit..

sama .. sy pun bg susu frisolac ar najis dia hijau kuning

hijau-kuning-coklat is normal.

boleh refer sini