sakit kaki

Normal ke bila pregnant ni akan terkena tarik mengkarung? Sakit gila rasanya. First time pagi tadi kena time nak geliat masa bangun tidur. Cramp teruk kaki belah kanan. Sampai sekarang masih boleh rasa sakit tu. Nasib boleh jalan.?

61 Balas

mmg sakit....anak first x truk sangt,anak kedua truk sampai x boleh jalan....husband kna angkt...bkn nak manja tp mmg serius xboleh jalan klu luruskn kaki akn tarik....nasib baik doctr yg kmi register satu hospitl dgn tmpat kerja.....sbln sblum bersalin dah dpt mc x bg kerja n drive sbb naik urt hijau....ni ank ke tiga dah 6 bln prgnant baru sekli kna....ckup ati2 fobia sakit tarik mengkarung ni...