sakit kaki

Normal ke bila pregnant ni akan terkena tarik mengkarung? Sakit gila rasanya. First time pagi tadi kena time nak geliat masa bangun tidur. Cramp teruk kaki belah kanan. Sampai sekarang masih boleh rasa sakit tu. Nasib boleh jalan.?

61 Balas

Sy bru kene 4 hri lepas...trkjut kene trus tepuk suami mtk tlg.dia pon trkejut kene tepuk dia tolaknya tgn kite pastu bru tersedar tnya nape..bru sebok tlg picitkn kaki.td pon jd lg.nk jln g surau boleh lak dia kene.berhenti jp tegangkn kaki.nk mengelupur maluu org tngok 😭😭😭