sakit kaki

Normal ke bila pregnant ni akan terkena tarik mengkarung? Sakit gila rasanya. First time pagi tadi kena time nak geliat masa bangun tidur. Cramp teruk kaki belah kanan. Sampai sekarang masih boleh rasa sakit tu. Nasib boleh jalan.?

61 Balas

nak tido pkai stokin, berkesan tuk saya..klau tgh mlm je mjerit kejut suami kaki cramp tarik2 ..skrg tiap2 mlm pkai stokin mmg tk da cramp kaki mcm selalu...suami pn kata dh boleh tido dgn aman hahaha