sakit kaki

Normal ke bila pregnant ni akan terkena tarik mengkarung? Sakit gila rasanya. First time pagi tadi kena time nak geliat masa bangun tidur. Cramp teruk kaki belah kanan. Sampai sekarang masih boleh rasa sakit tu. Nasib boleh jalan.?

61 Balas

Normal sis. Doc ada bgtau sy, klu kita kerap tarik mengkarung tu mknanya kita kurg kalsium. Sis amalkan minum susu yea. Mlm sebelum tido sapu minyak. Mcm sy dulu sy guna minyak herbaneka nona roguy tu. Alhamdulillah, sgt membantu ?