sakit kaki

Normal ke bila pregnant ni akan terkena tarik mengkarung? Sakit gila rasanya. First time pagi tadi kena time nak geliat masa bangun tidur. Cramp teruk kaki belah kanan. Sampai sekarang masih boleh rasa sakit tu. Nasib boleh jalan.?

61 Balas

normal sis.. sy pun hari2 kena. tgh sedap2 tido menjerit2 kejutkan husband sbb sakit sgt

Itu tndanya kurang kalsium dlm bdan. Ambk pil kalsium insyaallah xdk tarik mengkarung dh

Normal sis. Huhu. Sy byk kali kena. Kdg tu dua2 kaki tarik mengkarung serentak. Huhuuuuu

Sy skrg 3rd trimster selalu kne. Tkjot je tdo, ha sblh kanan je akn ditariknya

Normal sis😁 try tdo dgn kaki angkat tinggi sedikit.. i mean letak kaki bawah bantal

5y ago

Hahaaa aah sori tslh...

Pernah jg kena. Kalau kena MMG kejut suami minta tolong urut & sapu minyak

Klw dah kena luruskan kaki, tanda kurang kalsium n magnesium tak silap sy.

Uiish cramp masa tido memang sakit. Cuba lebih kan makan prenatal vitamin

Normal. Sye nk dkt2 bersalin kerap kne. Tiap mlm hsbnd bgun tlg urutkan.

Saya pun mengalaminya sebab nak sapu minyak panas untuk kurangkan sakit