risau

Normal ke bila bby dah start bergerak,bila bby x gerak risaunya ya amat..bila dia gerak bru lega...sbb byk sgt bce bby meninggal dlm perut..knape yer puncanya?sya tgu na dkat 4 tahun anak 1st ni..risaunya...bole bg nsihat positif x kat sya...

2 Balas

Same la sy pn walau da ank nk msuk 4 still ade symptoms terover risau cmtu...da 22weeks ni klau xrase bby gerak mule la risau..duk tepuk2 perot bby bgn ..da rse kick die bru lega

4y ago

Kannnn...risau sgt...😀