BCG bby mcm menanah

Normal ke BCG bby saya jd cmni? Masa awal2 mcm merah kna ggit nyamuk je. Harini sy prasan mcm nak menanah cmtu. Bby dah genap sbulan harini. #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu #BCG

BCG bby mcm menanah
15 Balas

assalamualaikum puan...n hai... tak salah sy ms 3 tahun lepas sy ada share ttg bcg ni... disini sy sharekn link nya..hrp dpt mmbntu puan..dkt sana ada sy share note sy dpt dari misi masa anak warded nicu sbb lahir pramatang..hrp dpt mmbntu puan dan mommy yg lain ttg ini..mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin https://community.theasianparent.com/q/saya-nak-tanya-mmg-normal-ke-lepas-cucuk-bcg-sebulan-jadi-mcm-ni/1493391?d=android&ct=q&share=true