32minggu bby mengeras

normal ke bby selalu mengeras ????

9 Balas

sy xnormal . on off 36 minggu baby mengeras 3 hari . g klinik kate normal . g hospital doc cek baby stress nak keluar .jadi cizer ..sebab takot meninggal dalam perut.. kena alert jugak .semoga kite semua dipermudahkan segala urusan . xp Alhamdulillah da bersalin 26 hb 1 2023 .

Sy pun bby mengeras masa 33 week now dh bersalin pramatang , dia mmg nk keluar sendiri normal sy bersalin , alhamdulillahhh baby okay sihat cuma now warded nk monitor berat

1y ago

Bukan sakit dia just rasa baby mengeras mcm mengeliat lepastu saya kerap sgt berak . Esok tu pecah ketuban

Sy pun perut mengeras juga😊😊ada tanya nurse tp kalau xsakit itu normal

maaf nak bertnya, macam mana rasa mengeras tu ya? #firstmom

sama la yg saya rasa sekarang .tp gerak ok je cukup 10..

saya nak masuk 32 minggu pon baby duk mengeras jgk😅

sy 31w bby pon suka mengeras, sblh kiri..

normal