Bayi 2 bulan berkahak

Normal ke bayi dari umur 1 bulan dan skrg nk msok 3 blan mseh brkahak,,dan macam mna nk hilngkannya ua,,ada tips2 tak

6 Balas

sme sis.. on off jgak.. tp org ckp slagi x batuk should be ok.. palg kurg pun peg klinik Dr akan bg neb.. ade sesetengah klinik buat servis sedut kahak..

Cuba sis tukar susu , anak saya minun susu lembu berkahak smpai msuk hspital and dctor suggest try tukar susu soya alhamdulillah skarang dah takde kahak🥰

pegi klinik buat suction lah .. bahaya kalau biarkan lama2 .. effect paru2 ..

baby minum susu apa awak?

ke klinik sis

12mo ago

so normal la maksudnya. sebab time duk dalam perut kan dia minum air ketuban, so mungkin masih ada sisa² tu dalam badan dia. nanti lama² akan hilang sendiri.

dupro