Nk tnye.. Mcm mne nk bt ye kalau bayi selsema n bunyi mcm brkahak mcmtu? bunyi mcm grok2 gitu

Selsema / berkahak

2 Balas

hai mommy .. baby fully bf atau fm ? atau mix ? if fully bf bagi baby bf sekerap yg mungkin .. biar dia berak kerap atau kencing .. mommy bole beli alat sedut hingus , n jngn lupa alat untuk cek suhu .. mommy boleh bakar bawang puting .. then lenyek2 campur dngan minyak masak yg baru ye .. atau campur dngn mnyak telon baby .. sapu di dada .. belakang .. n tapak kaki .. lepastu dukung baby tepuk2 sikit .. sy buat mcm ni kt baby sy umur 3bulan .. mmng dia akn muntah lendir ..

5mo ago

sis pantau baby ye .. pantau suhu badan , pantau pernafasan , pantau juga perubahan pada najis baby n air kencing ye

Baby berape bulan? Fm ke bf ke mix?

5mo ago

bby 3bln++