tekak bayi berkahak

bayi baru umur 1 bulan lebih, tekak berkahak, nak buat apa ya? tidurnya jadi tak lena and asyik buat mulut mcm tercekik 😥

5 Balas

Boleh sapukan balm bawang putih pada belakang dada baby. Alhamdulillah saya sapu pada belakang baby, tepuk tepuk sikit, dia akan keluar lendir tu kemudian. Boleh singgah farmasi cari untuk baby. And boleh bersihkan hidung baby guna sterimar untuk baby. Confirm tidur lagi lena.

2y ago

terima kasih sis jwb. balm bwg putih brand apa ya? sterimar tu kalau hidung tak ada tersumbat boleh guna ke?

mandikn aik suam sapu minyak telon baby.. tepuk2 lembut belakang baby🥰

skrg baby da ok ? sbb baby saya skrg mcm tu

buat nebulizer sis di klinik

tepuk belakang badan baby