Adakah normal bayi 9 bulan belum boleh duduk

Normal ke bayi 9 bulan belum boleh nk duduk sendiri?

140 Balas

Normal awk .. Tuh mksud nya perkembngn ank awk cpt .. Ank sy 9bulan 11 hri dh bole jalan sikit2 ..

sama jugak. 9bln belum pandai duduk sendiri.. bila ajar duduk, dia tolak kaki nak bangun berdiri

Anak saya 20hb ni dah 10 bulan , gigi dah keluar satu , dah bole berjalan , laju je , normal ke

Anak sy 9 bln skrg ni n baru je pdai duduk sdiri...as long anak sihat x kisah lah lambat pun...

ntahlh tpi ank kena ajar mcm mna nk duduk kena latih awal2 sy latih ank sy dduk sjak dy 6 bulan

Anak sy masuk 1 tahun baru pandai dduk n merangkak , huhuhh😂

biasalh tu sis...baby mmg ads yg cpt ada yg lambt .cma kita kna sabar dgn prkmbangan bby kita

anak sye 9 blan xleh merangkak meniarap bngun duduk sendiri je.. halus kecik anak sye 😅

Anak saya merangkak dlu bru pandai duduk.. Now 9 bulan 8 hari da berdiri lpas tgan sikit2

Anak sy pun belum pndai duduk sndri. Tapi klw duduk dkt kita. Dia pndai tgkan bdnnya