kentut bayi

Normal ke bayi 3 bulan kentut berbau busuk ?fully bf dan berak 2-3 hari sekali.

70 Balas

Normal sis kalau yang fully bf. Anak saya pernah tak berak 10 hari, sy risau bawa g emergency, then Dr scan semua okey je.. Dr cakap should be okey selagi baby aktif, kentut kerap, perut tak kembung and baby tak meragam sebab full bf so tak risau.. memang power la bau kalau baby jarang berak ni.. 😂😂😂

2mo ago

pernah anak sy kentut dalam kereta .. Dahla aircond .. nak2 time tuh hujan .. busuk amat .. dah LA Time tuh dia tak berak 5 hari .. sebijik bau air longkang tuh.. Allah je yg tau busuk tuh mcm mne