kentut bayi

Normal ke bayi 3 bulan kentut berbau busuk ?fully bf dan berak 2-3 hari sekali.

70 Balas

Ank sya fully susu formula.. Tp mlm ada bgi dia bf,, sebab air susu sya bila pum cuma dpt stgh oz. Dia berak dlm 2 hri sekali.. Nurse cakap normal. Jgn sampai 5 hri..kalau mcm ni perlu tukar susu kah? Tahi dia ok, tak cair tak keras

1y ago

anak saya pun sama sis . 2hari sekali baru berak kadang 3hari sekali tapi taiknyaa okay je . anak sis minum susu apa ?