4 weeks rasa cramp macam senggugut

Normal ke baru 4w2d pinggang cramp mcm sengugut. Tak la sakit sangat2 tapi terasa la cramp tu kat pinggang. Kadang2 ada juga rasa cramp kat ari2.

10 Balas

saya pun mulai hari ini start rasa sakit yang puan cakap,baru 5 weeks 2 days,dah check hospital memang pregnant tpi scan belum ada nmpk apa-apa lagi masih kecil katanya,tpi risau juga saya, adakah anak kedua mmng rasa mcm tu?anak pertama masih 1 tahun 4 bulan lebih, bersalin normal