Bawah perut rasa sakit

Normal ke baru 32w5d dah rasa sakit bawah perut? Duduk ke baring ke jalan ke berdiri ke cepat je rasa dah tak selesa bawah perut tu. Sbb dia dh besar ke apa ye? Anak kedua ni baru rasa sbb anak first tkde rasa mcmni sakitnya, mcm tkde pape. Tpi yg kedua ni dah rasa dah sakit tu hahaha.

2 Balas

saya sakit bahagian ari-ari. bila check kepala dah kat bawah so dia tekan bahagian tu. situ pulak dr ckp banyak nerve. mmg sakit sangat ya allah nak bangun, tidur mengiring, solat ke apa mmg sakit 🥲 baru 31w

2y ago

Sakit sangat tu betul, rasa mcm senggugut pun adaa. Tetap kena bertahan kan hehe semoga anak yg bakal lahir ni lahir ikut waktu yg tepat cukup bulan aamiin🤲🏻

normal sis mgkin sbb baby tngh membsr to yg rasa skt... lgi pun dh 32week kan normal insyallah xda apa

2y ago

Alhamdulillah thanks awak🙏🏻🥰