Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

sy bgi puting kosong dkt ank pon dia tkmau dia tolak balik guna lidah.. dh try bgi puting jenis cherry tu dia tkmau,puting panjang tkde lekuk tu pon dia tkmau.. sy lagi suka ank tk hisap puting.. tp suami sy pula tk abes2 suruh bgi ank hisap puting 🀷

4y ago

dia kata tkkan smpai ketua nk bgi isap nenen je 🀦 lelaki ni tkfhm btol la