Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

bby sy pun x reti hisap puting kosong.. msti melantun keluar.. setiap budak x sama... sis bg je puting kosong tu kat suami.. kot trhegeh2 cari puting memalam. .. byak cekadak dia. ingat budak tu keluar prut trus pndai bercakap ke ape.sabar la... kalau rasa perlu bg puting kat bby, ajar la slow2.. tp mana2 pun ada inform, puting tiruan tidak digalakkn.