Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

anak saya pon tak pandai isap puting kosong . die isap jari jee sebab lagi sedap dari putinh kosong tuh gaknye . makcik makcik tanyee die tak isap puting ke , saya cakap tak sebab tak pandai . puting kosong ni nanti mulut baby jadi jonget , tak elok senanye . lagipon suami sis tuh yang bodoh sebab tak bacee betol betol pasal puting kosong ni .