Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

Normal je sis baby taknak/tak pandai hisap puting kosong . Baby saya taknak hisap puting , sampaikan saya bertukar 4 jenis brand puting kosong , langsung baby taknak juga . Tapi ada bagus juga baby taknak hisap puting kosong , kalau tak asyik nak menyotnyot je . Pada saya , tak patut suami awak kata awak bodoh . Bab anak , suami isteri kena study , ambil tahu bukan si ibu je yg perlu tahu serba serbi . Awak jangan stress2 . okeh .🀘🏻

4y ago

Baby sy mmg suke nyonyot.. benda biasa la baby suke nyonyot.. bila sy bagi je hisap puting sy bila dia nangis kate sy ajar cmtu.. mmg budak nk menangis nk menyusu xkn nk kena ajar isap puting kosong sbb tak nk bagi baby isap susu