Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

Senang je.. sis cakap dkt laki sis, kalau cerdik sgt try la bg sndri dkt bby tu.. tgk bby tu nk ke tak! Laki sis yg bangang..

ank saya pun takmo hisap puting even mcm2 jenis puting da bg dia ttap menolak, tp ada bgusnya dia tanak hisap puting, be positif ye sis ☺️

mintak suami awak la yang ajarkan kalau dia tu pandai sangat. Dia lupa la tu tanggungjawab ajar anak ni kerja dua orang, mak dengan ayah.

sampainye hati suami awak ckp mcm tu..humm..baby mana boleh diajar..baby akan belajar sendiri..lagi pon puting tu tak bagus untuk baby..

Xperlu ajar anak hisap puting kosong sis..it's ok kalau dia pandai hisap dan xmau hisap puting tu..bukan keperluan pun utk baby

tak hisap puting la bagus..gigi anak pun cantik..klau da hisap puting nnti da besar,nak pisahkan ngan puting tu susah tau...

suami sis yg kurang berilmu ni. kenapa nak bg puting kosong kalau baby tolak?? hisap puting kosong ni boleh buat perut kembung baby

4y ago

Yela..dah mcam sedut angin kan..kembung la..

lol ada jugak ye suami gitu . bukn dia tak pndai hisap susu bdn . normal la dia xpndai hisap puting tiruan sb keras kan

klw ank dh biasa dri bby susu bdn..kmngknn sis..ank sy pn xpndi isap pting kosng..suami sis la yg bodh..pttnye brsyukr..

x paham aku laki bodohkan bini sndr...x perlu bg puting kalau baby x nak...misi kt kk pn x bg kte bg puting kt baby..