Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih ?.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

Normal kerap trkejut time tido itu dipanggil moro reflect. Bedung kn dia kemas2 tpi jgn trlalu ketat, tk ada baby yg tk suka dibedung dia sama ada tk selesa dgn cara bedung ataupun dia ambik masa nk rasa selesa tu. Ank saya masa awal2 lahir mcm tu juga.